“Yoga brengt mij altijd terug naar de stilte en essentie van het zijn. Ik ervaar het als diepgaande ondersteuning in mijn leven, waardoor ik mij er steeds meer in ging verdiepen.”

Ik bied privé en groepslessen in Functionele (Yin) Yoga. Dit houd in dat ik met je kijk wat voor jouw lijf passend is. Yoga is er voor iedereen en het gaat niet om het perfecte plaatje maar wat jouw lijf nodig heeft en wat er voor jou mogelijk is.

Verder is yoga voor mij een ingang om te kijken wat er naast fysiek ook op andere vlakten omhoog wil komen en gezien wil worden. Denk op emotioneel en spirtueel gebied. Yoga is op mijn ontwikkelingsreis voor mij ook een vorm van therapie geworden.

Een les is bij mij een combinatie van meditatie, ev. ademhalingsoefeningen, ev. een of twee keer de zonnegroet (surya namaskar) en een a drie yogahoudingen. Hierdoor is het mogelijk om langer in één houding te verblijven, waardoor er meer verdieping mogelijk is, blokkades op een diep niveau kunnen ontspannen en de energie weer kan stromen. Deze vorm van yoga kan hierdoor juist op alle vlakken onder meer op emotioneel niveau als ondersteunend ervaren worden. Afgesloten wordt met een korte ontspanning, die erg belangrijk is om de aangeraakte delen te integreren. Verder een meditatie, muziek of gezongen mantra.

Er is tijdens een groeples extra aandacht voor iedere leerling, voor individuele op de persoon afgestemde correcties en advies. Deze yogavorm is uitermate geschikt voor iedereen.
Je bent welkom om het zelf te komen ervaren.
Privéles op afspraak

Groepslessen op locatie mogelijk met oog voor bijzondere doelgroepen (bijv. Traumagerelateerde klachten)

Mogelijk zijn: Ouder-Kind Yogalessen (hechtingsbevorderend)
& Functionele Yin Yoga

Ervaring met Workshops, kinderfeestjes en Festivals.

Neem contact op voor de mogelijkheden
Prijs op aanvraag

Scroll naar boven