Verbindende Communicatie is gebaseerd op de Geweldloze Communicatie naar Marshall Rosenberg. Ik verdiep mij sinds 2009 hierin en heb diverse cursussen gevolgd en geassisteerd bij Yoram Mosenzon (CNVC), onder andere Communicatie met Kinderen, Mediation en het jaartraining. Verder heb ik Oriane Boyer geassisteerd en samengewerkt met Cara Crisler. Omdat mijn hart zelf bij het ondersteunen van ouders ligt bied ik introductie en oefen ochtenden aan, een-op-een empathie en mediation sessies, met focus op ouders en mensen die bij het welzijn van kinderen betrokken zijn om hierin een bijdrage te leveren voor meer verbondenheid met jezelf en jouw kind in alle uitdagingen rond het ouderschap en het (op)groeien.

Heb je interesse om meer hierover te ervaren dan ben je van harte welkom bij een van onze introductie ochtenden en of neem met mij persoonlijk contact op voor een empathie sessie.

Wat is een empathie sessie? Tijdens een empathie sessie kijken wij wat er voor jou op het moment leeft en gebruiken wij eventuele basis technieken en of rollespel dat gebaseerd is op de Geweldloze Communicatie om meer naar de kern van een situatie te kijken.

Daarnaast geef ik groepstrainingen die zie vooral richten op ouders en mensen die met kinderen werken.
Ik deel hieronder de algemene uitnodiging voor een van deze workshops:

Coming together for the ConnectedParent Communication Morning (based on Non-violent Communication (NVC)) to facilitate a space to share, learn and practicing for Parents and others interested.
Babies are welcome to join though please let us know in advance if you intend to bring them to keep the space available for all of us.

Healthy snacks are welcome to share. Tea will be provided. Looking forward to listening, sharing and practicing with you!

op lokatie op aanvraag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Scroll naar boven